Media workshops

Volwassenen

Het maken van een animatiefilm is teamwork. En daarin is het geheel meer dan de som der delen. De creativiteit die in een groep ontstaat, kan leiden tot een verrassend eindproduct. Ook in het bedrijfsleven staat de creativiteit van het team centraal. Gezamenlijk problemen oplossen en daarbij open staan voor de inbreng van anderen. In een animatieworkshop komen deze elementen bij elkaar: samenwerken, luisteren naar elkaars oplossingen, maar ook helder leiderschap. Daarbij is het natuurlijk interessant om eens uit je gebruikelijke rol te stappen.

 

Jeugd

Een animatiefilm heeft nog steeds een bijzondere magie. Je kunt er het onmogelijke mee mogelijk maken. Hoogwaardige computertechniek stelt je in staat werelden te creëren die op papier of in een videofilm niet realiseerbaar zijn. Het is dus de ideale manier om kinderen vanuit de verbeelding warm te laten lopen voor techniek. Veel kinderen bezitten mobieltjes of een tablet. Ze kunnen er goed mee overweg in het dagelijks gebruik, maar de techniek erachter blijft vaak voor ze verborgen. In mijn animatieworkshops zijn kinderen niet alleen bezig met de verbeelding – het schrijven van een verhaal en het maken van een storyboard – maar ook met het technisch realiseren van een idee tot een toonbaar eindproduct. En natuurlijk draait het ook hier allemaal om een goede samenwerking!  

lees meer …. Kunst en techniek, het geheim van animatiefims! | AB3 »

In mijn media workshops staat het leerproces centraal. Elk project is maatwerk en kan worden afgestemd op de actuele thema’s en ontwikkelingen die spelen in de school, het bedrijf of de instelling. De leeftijd van deelnemers kan variëren van 8 tot 88 jaar.

 

Een offerte aanvragen

Als je een media workshop hebt uitgezocht, kun je mij benaderen voor een offerte. Prijzen zijn altijd in overleg. Dit in verband met de groepsgrootte, de aanwezigheid of huur van de apparatuur en de tijdsduur.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.